INGREDIENTAI: 500 gramų maskarponės sūrio
300 gramų sausainių (tinka Selga, Gaidelis ar pan.)
300 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
6 šaukštai cukraus pudros
150 gramų sviesto
50 gramų šokolado
5 šaukštai karamelizuoto kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sutrinti iki smulkių trupinių.
2.
Sviestą ištirpinti.
3.
Sviestą išmaišyti su sausainiais.
4.
Masę kloti į formos nusegamais kraštais dugną. Paspausti. Dėti į šaldytuvą, kol paruošime kremą.
5.
Maskarponę sumaišyti su cukraus pudra. Grietinėlę išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į maskarponę.
6.
Kramą dėti ant sausainių. Stingdyti bent kelias valandas šaldytuve.
7.
Tortui sustingus, viršų aptepti karamelizuotu kondensuotu pienu. Jei jis kietokas, prieš tepant pašildyti.
8.
Viršų puošti tirpdytu šokoladu.