INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos krūtinėlės
1 vienetas žiedinių kopūstų (nedidelio)
1 vienetas paprikos
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sūrio
3 šaukštai grietinės
2 šaukštai miltų
1 šaukštas bulvių krakmolo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žiedinį kopūstą apvirti sūdytam, karštam vandenyje apie 5 minutes, atvėsinti, supjaustyti ir dėti į dubenį.
2.
Vištienos filė supjaustyti kuo smulkesniais gabaliukais ir dėti į dubenį drauge su žiediniu kopūstu. Ten pat įtarkuoti sūrį, įmušti kiaušinius, grietinę, miltus, krakmolą bei prieskonius ir viską gerai išmaišyti.
3.
Kepsnelius kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.