INGREDIENTAI: 15 vienetų vištų blauzdelių
15 riekių šaltai rūkytos šoninės
4 skiltelės česnako (naudoju maltą rūkytą papriką)
1 šaukštelis prieskonių paukštienai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Česnaką smulkiai sukapoti, sumaišyti su prieskoniais paukštienai (naudojau lengvai sūdytus) ir įtrinti blauzdeles. Palikti pasimarinuoti kelioms valandoms ar pernakt.
2.
Kiekvieną blauzdelę apsukti šonines riekele ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Jei šoninė labai greitai skrunda, galite pridengti folija, o į kepimo pabaigą vėl nukloti.
4.
Mes šias blauzdeles šeimoje mėgstame valgyti su ryžiais ir daržovių salotomis.