INGREDIENTAI: 1 vienetas svogūnų (raudonas)
1 šaukštas majonezo
1 skardinė tuno
200 gramų paprikos (dviejų spalvų)
2 šaukštai grietinėlės sūrio
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų (SAUDA)
1 vienetas batono ((prancūziškas))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tuną nusunkti, sudėti į dubenį ir šakute pasmulkinti, pridėti pjaustytų pomidorų, paprikų, smulkinto svogūno, berti druskos, pipirų ir viską išmaišyti su majonezu bei grietinėlės sūriu.
2.
Batono galus nupjauti ir ilgo peilio pagalba jį išskobti. Batoną įdaryti paruoštomis salotomis. Palikti 10 -20 min. susistovėti, o tada supjaustyti griežinėliais ir patiekti. Skanaus.