INGREDIENTAI: 250 mililitrų pieno
200 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė gervuogių (arba kitų uogų)
120 gramų cukraus
80 gramų sviesto (ištirpinto)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 C laipsnių. Pasiruoškite keksiukų formeles.
2.
Dubenyje sumaišykite sausus produktus. Tada po vieną įmaišykite kiaušinį, kaskart gerai išmaišykite. Kai tešla taps vientisa, supilkite sviestą ir gerai išmaišykite. Supilti pieną ir gerai išmaišyti, kad neliktu jokių gumulėlių. Į keksiukų formeles sudėkite po kelias uogas ir ant viršaus šaukštu uždėkite tešlos.
3.
Kepkite apie 15 - 20 min., kol gražiai iškeps ir vidus bus sausas.