INGREDIENTAI: 1 vnt. - KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys
8 vnt. - pjaustyti žalios lašišos gabalėliai
250 g - grietinės
2 šaukštai - miltų
1 vnt. - citrina
1 vnt. - Žiupsnelis pipirų
1 vnt. - Kapotų krapų
1 vnt. - augalinio aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Lašišos gabalėlius nuplaukite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tuomet 40 minučių palaikykite šaldytuve. 2. Paruoškite padažą: KNORR BULJONETĘ ištirpinkite 0,5 litro vandens ir užvirinkite. Įberkite pipirų, žiupsnelį druskos, sudėkite grietinę, suberkite miltus ir krapus. Kad nesusidarytų gumulėlių, virkite nuolat maišydami tol, kol padažas sutirštės. 3. Lašišos gabalėlius iškepkite aliejuje. Iškepusią žuvį sudėkite į stiklinį indą, užpilkite padažu ir patiekite.