INGREDIENTAI: 6 vienetai kiaušinių
120 gramų tuno (konservuotas, aliejuje)
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis laiškinių česnakų
1 žiupsnelis petražolių (kapotos)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Kiaušinius virti 10 minučių, kad trynys būtų kietas. Atvėsintus kiaušinius nulupti ir atsargiai perpjauti pusiau. Trynius sudėti į dubenį. Į tą patį dubenį suversti tuną su visu aliejumi, berti labai smulkiai sukapotą svogūną, petražoles, laiškinius česnakus, pagardinti druska, pipirais ir gerai išmaišyti. Gautą masę sukrėsti į lėkštėje išdėliotas kiaušinių puseles ir papuošti petražolėmis. Skanaus.