INGREDIENTAI: 4 vienetai kiaušinių
150 gramų kondensuoto pieno, saldinto
150 gramų kreminės varškės
150 gramų sviesto
4 šaukštai miltų
4 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Atskirti kiaušinių trynius ir baltymus. Trynius iki baltumo išsukti su cukrumi, dėti miltus, gerai išmaišyti.
2.
Kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos (nebūtinai) išplakti iki standžių putų. Atsargiai įmaišyti į tešlą.
3.
Tešlą skirstyti ant kepimo popieriumi padengtos skardos (32x35cm).
4.
Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 12-15 min. Iškepusį biskvitą iš karto suvynioti ir atvėsinti.
5.
Iki purumo išplakti minkštą sviestą, plakant pilti kondensuotą pieną.
6.
Dėti varškę, išmaišyti iki vientisos konsistencijos.
7.
Išvyniojus atvėsusį biskvitą, tepti varškės įdarą, suvynioti.
8.
Šaldyti apie 2 valandas.