INGREDIENTAI: 1 kilogramas raugintų kopūstų
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (arba 2 šaukštų pomidorų padažo)
3 vienetai morkų
3 vienetai svogūnų
150 gramų šaltai rūkytos šoninės
100 mililitrų vandens
1 šaukštas kmynų
0.5 šaukštelio džiovinto čiobrelio
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Troškintuve pakepiname rūkytą, smulkintą šoninę, kai ji apskrus dedame kartu smulkintus svogūnus, sutarkuotas morkas.
2.
Kai daržovės suminkštės, beriame druskos, pipirų, čiobrelio, kmynų. Viską pakaitiname.
3.
Pilame raugintus kopūstus, prieš tai aš juos nuploviau. Pilame konservuotų pomidorų skardinę ir paliekame viską troškintis. Jeigu matome, kad trūksta skysčio įpilame truputį vandens. Troškiname apie 1 val.