INGREDIENTAI: 1 vienetas rūkytų vištienos šlaunelių (didesnės)
6 lapai kininių kopūstų (apytikriai)
1 vienetas agurkų (apytikriai)
1 pundelis svogūnų laiškų
Padažui:
3 šaukštai grietinės
2 šaukštai garstyčių (neaštrių)
0.5 šaukštelio maltos kalendros (apytikriai)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Marinatui:
40 mililitrų vandens (karšto)
15 mililitrų acto
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
0.5 šaukštelio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, sudėti į dubenėlį, užpilti vandens ir acto, įberti cukraus, išmaišyti ir palikti apie 20 minučių marinuoti.
2.
Kopūsto lapus, agurką, svogūnų laiškus susmulkinti, vištienos šlaunelės mėsą nuimti nuo kaulo ir smulkiai supjaustyti, supjaustytus ingredientus suberti į dubenį.
3.
Į dubenėlį įdėti grietinę, garstyčias, įberti kalendros, druskos ir pipirų. Išmaišyti.
4.
Skystį nuo svogūnų nupilti, svogūnus sudėti į dubenį su daržovėmis ir vištiena, sudėti paruoštą padažą ir gerai išmaišyti.