INGREDIENTAI: 5 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
150 gramų miltų
250 gramų rabarbarų
2 šaukštai cukraus (rabarbarams)
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Rabarbarus supjaustyti, sumaišti su 2 šaukštais cukraus.
2.
Trynius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakti iki standžių putų. 1/3 baltymų sumaišyti su tryniais, suberti miltus. Atsargiai išmaišyti su likusiais baltymais.
3.
Tešlą sukrėsti į kepimo popieriumi išklotą formą (aš naudojau 30*20 cm skardelę). Ant viršaus sudėti rabarbarus (galima įmaišyti iš karto į tešlą).
4.
Pašauti į 180 laipsnių orkaitę ir kepti 30-35 min. Atvėsusį pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!