INGREDIENTAI: 500 gramų jautienos faršo
400 gramų konservuotų pomidorų (apytikriai, 1 skardinės)
400 gramų konservuotų raudonųjų pupelių (apytikriai, 1 skardinės)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas aitriųjų pipirų (apytikriai, pagal skonį)
4 skiltelės česnako
1 šaukštas aliejaus
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Aitrųjį pipirą, svogūną ir česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais, morką griežinėliais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame daržoves ir pakepiname, kol šiek tiek suminkštės ir pasklis nuostabus aromatas. Tada sudedame jautienos faršą ir pakepiname, pamaišant, kol šis apskrus. Suverčiame konservuotus pomidorus, pupeles. Pagardinami druską, pipirais ir troškiname apie 30 min.
3.
Pilstome į dubenėlius ir skanaujame.