INGREDIENTAI: 1 vienetas čiabatos
4 šlakeliai alyvuogių aliejaus
1 pundelis žalumynų (krapų, petražolių)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Duona perpjaunama per pusę, o tuomet išilgai pusiau, minkštoji dalis gausiai pašlakstoma alyvuogių aliejumi.
2.
Žalumynai susmulkinami. Duona pabarstoma žalumynais, druska.
3.
Paruošta duona kepama kepsninėje apie 10 - 15 minučių iki kol gražiai apskrunda arba įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje 5 - 7 minutes.
4.
Tiekiama šilta prie šaltų sriubų.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.