INGREDIENTAI: Tešlai:
1 stiklinė miltų
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė pieno
1.5 stiklinės kakavos
0.5 mililitro aliejaus
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
3 lašai maistinių dažų (maistiniai (mėlyni))
250 mililitrų grietinėlės ( 35 %)
250 gramų sūrio (maskarponė)
2 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Dubenyje sumaišom ingredientus, išskyrus kiaušinius ir druską.Kiaušinius su druska plakame kol jie tampa pūrus ( plaukiau mikserių) Supilame masė į sumaišytus ingredientus ir viską gerai išmaišome.Tešla gaunas skysta.Įpilame i keksiuko formeles ir kepame 180°C apie 25-30 min
2.
Kremas:Grietinėlę išplakame su cukrumi ir maistiniais dažais. įmaišome į maskarponę. ir konditeriniu švirkštu papuošiame kremu atvėsusius keksiukus. Dar galima pabarstyti perliukais arba kitais papuošimais. Skanaus:)