INGREDIENTAI: 2 vienetai baklažanų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų džiūvėsėlių
50 gramų fetos sūrio
50 gramų maltų migdolų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Riešutus smulkiai sukapokite ir sumaišykite su džiūvėsėliais ir druska.
2.
Išplakite dubenėlyje kiaušinius su pipirais.
3.
Baklažanus perpjaukite plonai išilgai per visą ilgį, aptepkite kiaušinio plakiniu ir apiberkite diūvėsėlių mišiniu, paspauskite su pirštais, kad geriau priliptu.
4.
Dėkite baklažanus į kepimo skardą ištiesta folija ir kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje iki kol iškeps baklažanai. Atvėsinkite.
5.
Ant baklažano griežinėlio dėkite fetos sūrio gabaliuką, susukite ir susmeikite mediniu pagaliuku.
6.
Dėkite kelioms minutėms į orkaitę ir pakepkite, kad sūris šiek tiek suminkštėtų. Skanaus!