TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Trinta raudongūžio kopūsto sriuba su sūriu
Trinta raudongūžio kopūsto sriuba su sūriu

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
0.5 vieneto raudongūžių kopūstų
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto poro
3 šaukštai lydyto sūrelio
1 šlakelis citrinų sulčių
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį puskiečio sūrio (tarkuoto)

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame kepinti smulkintą svogūną, porą, tarkuotą morką. Daržovėms suminkštėjus, sudedame pjaustytą raudongūžį kopūstą. Pakepiname apie pora minučių.

2.
Bulves nuskutame ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Į puodą beriame bulves ir pakepintas daržoves. Užpilame vandeniu, pagardiname druska, pipirais.

3.
Verdame apie 20 - 25 min. Sriubą sutriname trintuvu. Dedame atgal ant ugnies. Įspaudžiame citrinos sulčių, įmaišome lydytą sūrelį. Skanaujame ar nieko netrūksta. Sriubą pilame į dubenėlius, pabarstome tarkuotu sūriu ir ragaujame.




admin · 2021-02-06 03:00 · 407 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt