INGREDIENTAI: 5 vienetai bulvių (virtos)
3 vienetai morkų (virtos)
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai raugintų agurkų
1 stiklinė konservuotų žirnelių
5 šaukštai majonezo
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pirmiausia išvirkite morkas ir bulves. Jas virkite neluptas, tiesiog labai švariai nuplautas, nes taip išliks daugiau skonio. Daržovėms išvirus, vandenį nupilkite ir daržoves ataušinkite atvirame puode, sausai. Atvėsusias daržoves nulupkite.
2.
Morkas, bulves, agurkus ir kiaušinius supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį. Suberkite nusunktus žirnelius.
3.
Viską gerai išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais bei, pagal skonį, majonezu, išmaišykite ir gardžiuokitės.