INGREDIENTAI: 450 gramų žuvies filė (baltos, aš naudojau pangasijos)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 vienetas kiaušinių (L dydžio)
45 gramai lydyto sūrio (aš naudojau "President" be priedų)
1 šaukštas krakmolo
1 skiltelė česnako
šiek tiek petražolių (smulkintų)
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną su česnaku susmulkinti ir apkepti keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
2.
Žuvies filė smulkiai supjaustyti, įmušti kiaušinį, įmaišyti sūrį, įberti krakmolą, prieskonius, smulkintus žalumynus, kepintą svogūną su česnaku ir viską gerai išmaišyti.
3.
Formuoti maltinukus ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių.