INGREDIENTAI: Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
200 gramų margarino (arba sviesto)
200 gramų miltų
200 gramų jogurto (ar grietinės)
150 gramų cukraus
100 gramų juodojo šokolado (lydyto)
50 gramų krakmolo
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio (kambario temperatūros)
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno ("Rududu")
400 gramų konservuotų persikų
350 gramų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Margariną išsukti su cukrumi, sudėti kiaušinių trynius, jogurtą, lydytą šokoladą, atsargiai įmaišyti iki standumo išplaktus baltymus.
2.
Atsargiai dalimis į kiaušinių masę įmaišyti miltus, sumaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais.
3.
Supilti masę į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje iki 50 minučių. Iškepus palikti atvėsti ir supjaustyti į 3 dalis.
4.
Kremui maskarponę išsukti su "Rududu", įdėti cukraus ir iki purumo išplaktą grietinėlę.
5.
Biskvitus sulaistyti sirupu nuo konservuotų persikų, pertepti kremu, išdėlioti persikų puseles. Tortą papuošti pagal savo fantaziją.