INGREDIENTAI: Tešlai:
500 gramų miltų
1 stiklinė kefyro
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai cukraus
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Įdarui:
300 gramų faršo
1 vienetas kiaušinių (virto)
50 gramų sūrio
šiek tiek prieskonių maltai mėsai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakti su kefyru, įberti druskos, cukraus, įpilti aliejaus, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir gerai išmaišyti. Minkyti, tešla neturi lipti prie rankų, jei reikia berkite truputį daugiau miltų.
2.
Įdarui faršą pagardinti prieskoniais, įtarkuoti sūrį ir kiaušinį.
3.
Nuo tešlos atgnybti gabaliuką, jį pakočioti, į vidurį dėti faršo, užlenkti ir užspausti kraštus.
4.
Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje ant mažos ugnies.