INGREDIENTAI: 1 vienetas ilgavaisių agurkų
1 vienetas kiaušinių (kietai virtų)
50 gramų fermentinio sūrio
50 gramų rūkytos lašišos filė (nebūtina)
1 skiltelė česnako
šiek tiek majonezo
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinį ir sūrį smulkiai sutarkuoti, lašišą, česnaką ir krapus susmulkinti. Viską išmaišyti su majonezu.
2.
Nuplautą ir nusausintą agurką perpjauti išilgai perpus ir išskobti šiek šiek vidaus - turėsite du laivelius.
3.
Agurkų laivelius įdaryti sūrio mase, šiek tiek paspaudžiant. Atvėsinti šaldytuve, prieš patiekiant supjaustyti storesnėmis riekelėmis. Galima papuošti smulkintomis krabų lazdelėmis ar žalumynais.