INGREDIENTAI: 1 vienetas rūkytos žuvies (naudojau jūros lydeką)
0.5 vieneto kininių kopūstų
2 vienetai pomidorų
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 pundelis krapų
2 šaukštai majonezo
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pekiną supjaustome ruoželiais. Pabarstome druska, žolelėmis. Sluoksniuojame į salotų indelius.
2.
Pomidorus supjaustome kubeliais. Beriame ant pekino kopūsto.
3.
Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome. Beriame į salotinę.
4.
Jūros lydeką nukauliname ir pasmulkiname. Beriame į salotinę, ant viršaus.
5.
Viską užklojame majonezu. Pabarstome smulkintais krapais.