TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina:
Sluoksniuotas desertas su baltojo šokolado kremu, sausainių trupiniais ir šviežiomis uogomis
Sluoksniuotas desertas su baltojo šokolado kremu, sausainių trupiniais ir šviežiomis uogomis

Porcijų skaičius: 10


INGREDIENTAI:
šiek tiek sausainių (Avižiniai „Selga NATURE“ s)
šiek tiek uogų (šviežios (braškės, mėlynės, avietės, serbentai, juodieji serbentai ar kt.))
400 sūrelio (natūralus, tepamas)
200 šokolado (baltas)
šiek tiek vanilinio cukraus
3 šaukštai cukraus
1 vienetas citrinų (sultys)
šiek tiek citrinų (tarkuota žievelė (truputis))

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Paruošimo būdas: pirmiausia, paruošiame kremą. Vandens vonelėje ištirpdome baltąjį šokoladą. Atskirame inde iki vientisos masės sumaišome tepamą varškės sūrelį, ištirpdytą šokoladą, citrinų sultis, sutarkuotą citrinos žievelę ir cukrų. Gautą masę įdedame į šaldytuvą atvėsti. Kol masė vėsta susmulkiname sausainius. Kuo sausainiai sutraiškomi smulkiau, tuo lengviau iš masės padaryti norimą formą, tačiau tuo mažiau jie traška burnoje. Ant desertinių dubenėlių dugno klojame baltojo šokolado ir varškės sūrelio masę. Ant viršaus dedame sausainių masę, o ant jos vėl - šokolado ir sūrelio masę. Desertą puošiame šviežiomis uogomis. Sluoksniuotas desertas su baltojo šokolado kremu, sausainių trupiniais ir šviežiomis uogomis puikiai tiks tiek iškylai lauke, tiek pusryčiams namuose. Jį galima patiekti mažuose desertiniuose dubenėliuose arba viename keliems žmonėms skirtame dubenyje. Patiekite iš karto po paruošimo.




admin · 2021-02-13 18:00 · 407 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt