INGREDIENTAI: Tešlai:
1 šaukštelis sausų mielių
280 g miltų
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 valgomasis šaukštas cukraus
1 valgomasis šaukštas aliejaus
200 ml pieno
Įdarui:
1 arbatinis šaukštelis Provanso žolelių
200 g rūkyto kumpio
1 pomidoras
2 šaukštai pomidorų padažo
150 g fermentinio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Miltus sumaišome su mielėmis, druska, cukrumi, aliejumi ir šiltu pienu. Išminkome ir iškočiojame iki plono apvalaus blyno ir paliekame 30 minučių. Padą ištepame pomidorų padažu. Sudedame kumpio gabaliukus, pomidorų kubelius, apibarstome žalumynais ir sūriu. Kepame apie 20-25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.