INGREDIENTAI: 3 v. š. aliejaus
2 kiaušiniai
50 g laiškinių svogūnų
2 morkos
3 skiltelės česnako
Žiupsnelis čili prieskonių
1 v. š. tarkuoto imbiero
1 v. š. sojų padažo
200 g ryžių
100 g virtos mėsos
50 g šaldytų žirnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakti, morkas sutarkuoti, svogūnų laiškus susmulkinti. Česnaką susmulkinti. Keptuvėje įpilti aliejaus, kepti plaktus kiaušinius. Kai iškeps, išimti iš keptuvės omletą ir supjaustyti gabaliukais. Išvalius keptuvę įpilti aliejaus ir kepti visas smulkintas daržoves, sudėti prieskonius, sojų padažą. Ryžius virti vandenyje kol išvirs. Virtus ryžius sudėti į keptuvę, taip pat smulkintą omletą, mėsą, žirnius, viską išmaišyti.