INGREDIENTAI: 0,5 kg pangasijų filė, šviežios
1 kiaušinio
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelio pipirų, grūstų
1 žiupsnelio druskos
100 g migdolų plokštelių
Nerafinuoto saulėgrąžų aliejaus, kepimui ( jis sveikesnis, nei rafinuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti pangasijų filė ir nusausinti. Žuvį apvolioti alyvuogių aliejumi, užberti pipirais ir druska. Palaikyti porą val. šaldytuve. Išplakti kiaušinį, jame apvolioti pangasijų filė ir apvolioti migdolų plokštelėse. Kepti įkaitintame aliejuje keletą minučių iki kol gražiai pagels riešutai. Ant viršaus uždėti mėlyno pelėsinio sūrio padažo. Tiekti su daržovėmis. 1 asm.