INGREDIENTAI: 1 kg kopūstų
1 stiklinė ryžių
400-500 g maltos mėsos (kiauliena, jautiena, kalakutiena ir pan.)
3 dideli pomidorai
100-200 g fermentinio sūrio
Druska ir pipirai (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius išverdame (virti kaip nurodyta ant pakuotės arba apie 10-15 min.). Išvirtus ir nusausintus ryžius sumaišyti su malta mėsa. Įmaišyti prieskonių. Kopūstą smulkiai supjaustyti ir patroškinti keptuvėje ar puode, kol suminkštės (Įpylus šiek tiek aliejaus ir vandens). Produktus dedame į kepimo indą. Sluoksniuojame: pusė kopūstų, po to pusė pomidorų kubelių, faršas, likę kopūstai, sūris. Kepame apie 40-50 minučių 180 laipsnių orkaitėje (kad sūris nesudegtų pirmas 15-20 kepimo minučių uždengiame folija).