INGREDIENTAI: 150 gramų krabų lazdelių
150 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas morkų (didesnės, nevirtos)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 saujelė petražolių (ar krapų)
1 skiltelė česnako
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sūrį ir kiaušinius stambiai sutarkuoti į indą.
2.
Morką nuskusti, supjaustyti plonais šiaudeliais specialia pjaustykle ar peiliu.
3.
Krabų lazdeles perpjauti išilgai pusiau ir nedideliais gabalėliais.
4.
Česnaką ir žalumynus smulkiai sukapoti.
5.
Viską pagardinti pipirais ir majonezu. Išmaišyti. Patiekti galima iš karto ar palaikius šaldytuve.