INGREDIENTAI: 2 vienetai kiaušinių
80 gramų konservuotų kukurūzų
80 gramų rūkyto kumpio
50 mililitrų pieno
50 gramų fermentinio sūrio
0.5 vieneto svogūnų
3 šaukštai miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius išplakite su pienu, druska ir pipirais, berkite miltų ir gerai išmaišykite. Tešla turi būti grietinės tirštumo, jei skystesnė - berkite dar truputį miltų, jei tirštesnė - pilkite dar truputį pieno.
2.
Svogūną, kumpį susmulkinkite, sūrį sutarkuokite. Įmaišykite į tešlą, taip pat įmaišykite kukurūzus.
3.
Į keptuvėje iki vidutinės kaitros įkaitintą aliejų dėkite po porą šaukštų tešlos ir kepkite blynelius iš abiejų pusių, kol apskrus.