INGREDIENTAI: 250 g antienos krūtinėlės filė
1 a. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų
25 vnt. SANTA MARIA NACHO kukurūzų traškučių
60 g ožkos pieno sūrio, trupinto
5 g šviežių bazilikų
SANTA MARIA TELLICHERRY pipirų, malūnėlyje
Čatnis:
100 g vyšnių, be kauliukų
50 g cukraus (geriau cukrus su pektinu, bet galite pabandyti ir rudąjį cukrų)
1 a. š. SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsnių
15 g raudonojo svogūno, pjaustyto kubeliais
1 česnako skiltelės
1 v. š. balzaminio acto
SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įpjaukite antienos odelę rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis. Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje. Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais. Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri. Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės. Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį. Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.