INGREDIENTAI: 5-6 vištienos blauzdelės
5-6 bulvės
1-2 pomidorai
1-2 morkos
200 g aguročio
1 ryšelis petražolių
1-2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas sviesto
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
1 puodelis karšto vandens
Druska (pagal skonį)
Prieskoniai (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos blauzdeles įtrinti vištienos prieskoniais, pipirais, grūstu česnaku ir palikti valandai šaldytuve. Vėliau įkaitintoje keptuvėje su keliais šaukštais aliejaus apkepinti gabalėlius ir sudėti į troškinimo indą. Svieste apkepinti morkas ir sukrėsti į indą su mėsa. Suberti ir nuskustas kubeliais pjaustytas bulves bei agurotį. Bulves sukrėsti į troškinimo indą. Viską užpilti puodelyje vandens ištirpintu sultiniu ir uždengus troškinti ant silpnos ugnies. Po 20 minučių, suberti aguročio kubelius bei pomidorų skilteles ir dar patroškinti, kol visos daržovės sumikštės. Pagardinti kapotomis petražolėmis, pasūdyti, jei reikia. Skanaus!