INGREDIENTAI: Biskvitui:
5 kiaušinių
1 stiklinė cukraus
0,5 stiklinės krakmolo
0,5šaukštelio kepimo miltelių
Kremui:
1 stiklinės maskarponės sūrio arba riebios varškės
2 stiklinių plakamosios grietinėlės
2 šaukštų miltinio cukraus
1 šaukštelio vanilinio cukraus
500 g braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti sumaišytus sausuosius produktus ir viską išmaišyti. Tešlą pilti ant kepamuoju popieriumi išklotos orkaitės skardos. Kepti 200 °C temp. orkaitėje apie 10 minučių. Biskvitą apversti ant kito, cukrumi pabarstyto kepamojo popieriaus. Apkloti drėgnu virtuviniu rankšluoščiu ir palikti ataušti. Grietinėlę išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, sudėti kambario temperatūros maskarponę/varškę ir išsukti. At ataušusio biskvito užtepti pusę perpus pjaustytų braškių. Suvynioti, įdėti 1-2 val. į šaldytuvą. Prieš patiekiant biskvitą aptepti likusiu kremu ir papuošti braškėmis. Skanaus!