INGREDIENTAI: 200 gramų varškės
300 gramų silkės (tinka ir šaltai rūkyta lašiša, skumbrė, tunas)
5 vienetai kiaušinių
200 gramų sūrio
1 vienetas svogūnų
200 gramų majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kietai virtus, nuluptus kiaušinius sutarkuoti. Sūrį sutarkuoti. Žuvį, svogūnus, žalumynus susmulkinti.
2.
Sluoksniuoti į indą: 1. pusė tarkuotų kiaušinių masės 2. sūris 3. plonas sluoksnis majonezo 4. žuvis 5. svogūnas 6. varškė (galima supjaustyti supresuotą pakelio turinį juostelėmis, kad būtų lengviau išdėlioti) 7. kiaušinis 8. plonas sluoksnis majonezo 9. žalumynai Palikti pastovėti bent kelioms valandoms.