INGREDIENTAI: 0.5 vieneto kininių kopūstų (didesnio)
5 vienetai pievagrybių (didesnių)
1 vienetas morkų (didesnio)
1 vienetas svogūnų (didesnio)
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas sojos padažo
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis sezamo sėklų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną smulkiai sukapoti. Česnaką sutrinti. Morkas supjaustyti plonais šiaudeliais, o kopūstą - siaurais dryželiais. Pievagrybius supjaustyti riekelėmis.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti svogūną ir, maišant, kepti, kol suminkštės ir paskaidrės. Dėti česnaką ir pakaitinti pusę minutės.
3.
Į keptuvę dėti morkas, pakepinti porą minučių, tuomet sudėti pievagrybius ir kininį kopūstą. Maišant, pakaitinti apie 7 - 10 minučių, kol kopūstai susileis.
4.
Pagardinti druska, pipirais, paprika, pilti sojos padažą ir dar minutę pakaitinti.
5.
Patiekiant pabarstyti sezamo sėklomis!