INGREDIENTAI: 300 gramų varškės
50 gramų sviesto (kambario temperatūros)
2 šakelės cukraus pudros
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Glajui:
100 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šokoladą ištirpdyti garų vonelėje ar ant nedidelės kaitros prikaistuvyje. Juo juo ištepti silikonines keksiukų formeles. Tumpam padėti į šaldiklį, kad šokoladas sustingtų.
2.
Kol stingsta, varškę ištrinti su sviestu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi (galima trinti ir virtuvės kombainu arba blenderiu, bus dar vientisesnė).
3.
Įdarą sudėkite į šokoladu išteptas formeles. Viršų irgi aptepti šokoladu. Palaikykite valandą-dvi šaldytuve, kad pastingtų ir tada atsargiai išimkite iš formelių.
Patarimai:
•
Jei norite varianto be cukraus, galite pakeisti cukraus pudrą medumi