INGREDIENTAI: 3 stiklinės vandens (parūgštintas)
1 vienetas kiaušinių
300 gramų margarino
3 stiklinės miltų
1 stiklinė pupelių
2 vienetai svogūnų
5 šaukštai pomidorų padažo (DAUMANTŲ)
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai krakmolo
2 vienetai kiaušinių ((tryniai))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame sluoksniuotą tešlą,ją atšaldome ir iškočiojame 4-5 mm storio kvadratą.Ant jo tolygiai paskirstome įdarą,susukame vyniotinį ir užlenkiame kraštus.Patepame trynių plakiniu.kepame 200 °C temp. Įdarui pupeles išverdama pasūdytame vandenyje.Svogūnus supjaustome,pakepame su aliejumi ir kartu su pupelėmis permalame mėsmale.Įmušame kiaušinį,įpilame padažą,suberiame krakmolą,paskaniname druska.