INGREDIENTAI: 2 vienetai rūkytos žuvies (naudojau upėtakį, galima skumbrę ar kitą mėgstamą)
2 vienetai burokėlių (apytikriai, nedidelių, virtų)
1 pundelis krapų
0.5 vieneto svogūnų (mažo)
0.5 vieneto obuolių (rūgštaus, be odelės)
Užpilui:
3 šaukštai graikiško jogurto (arba kito natūralaus, apytikriai)
0.5 vieneto garstyčių (arba pagal skonį, neaštrių)
pagal skonį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Burokėlius, svogūną, obuolį, krapus ir žuvį susmulkinti, sudėti į dubenį.
2.
Į dubenėlį dėti jogurtą, garstyčias, įpilti citrinos sulčių, pabarstyti druska ir pipirais, išmaišyti.
3.
Į dubenį su burokėliais ir kitais smulkintais ingredientais supilti paruoštą padažą. Gerai išmaišyti.