INGREDIENTAI: 200-250 g maskarpone sūrio
200-250 g varškės
200-250 ml grietinėlės plakimui
1 pakelis grietinėlės standiklio
2-3 šaukštai cukraus pudros
12-16 vnt. biskvitinių sausainių
1 pakelis vanilinio cukraus
1-2 šaukštai cukraus pudros
300-400 g šaldytų uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Maskarponės sūrį ir varškę gerai išmaišyti su cukraus pudra. Grietinėlę išplakti su standikliu. Tada viską atsargiai išmaišyti iki vientisos masės. Dalį šaldytų uogų atsidėti papuošimui. Likusias uogas sutrinti su cukrumi ir vanile. Tada pertrinti per smulkų sietelį, kad neliktų uogų sėklyčių. Viską sluoksniuoti. Pirmas sutrupintas biskvitinis sausainis, po to uogos, kremas ir vėl sausainis, uogos, kremas. Viršutinį kremo sluoksnį papuošti uogytėmis. Porai valandų palikti šaldytuve, kad viskas gerai persigertų.