INGREDIENTAI: 1 kulninės (apie 1,5 kg)
300 g. faršo
200 g. pievagrybių
1 kiaušinio
Žiupsnelio rozmarino
1 saujos džiuvėsėlių
Druskos ir pipirų
2 - 3 skiltelių česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš kulninės išimti kaulą. Mėsą įtrinti česnaku, druksa ir pipirais. Palikti kelioms valandoms. Sveikus pievagrybius išvirti. Faršą sumaišyti su druska ir pipirais, įdėti rozmarino, įmušti kiaušinį, sudėti džiuvėsėlius ir grybus. Gautą masę sukimšti į kulninę, suvynioti į kepimo popierių, surišti, kad kulninė išsaugotų formą. Kepti orkaitėje 30 min. 200°C temp. ir dar 1,5 valandos 170-180°C tem. Jei su vėjuku nustatyti 160°C tem. Skanaus.