INGREDIENTAI: 400 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto (minkšto)
2 vienetai kiaušinių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Minkštą sviestą ir miltus sutriname tarp rankų iki drėgno smėlio, tada įmušame kiaušinius, įberiame vanilini cukrų ir išminkome tešlą. Dedame į šaldytuvą apie 30-40 min.
2.
Išimame tešlą iš šaldytuvo, padalijame pusiau ir iškočiojame. Perlenkiame per pusę ir dar truputį pakočiojame. Dar kartą perlenkiame ir iškočiojame. Iškočiotą tešlą dedame į skardą ir supjaustome į norimus gabaliukus (jei norisi, galima apibarstyti cukrumi).
3.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus.
4.
Tą patį padarome ir su antru tešlos gabalu.