INGREDIENTAI: 250 gramų dešros (arba rūkyto kumpio)
12 riekių batono
16 vienetų vyšninių pomidorų (arba 2 didelių pomidorų)
180 gramų sūrio (tarkuoto)
2 vienetai kiaušinių (didesnių)
2 skiltelės česnako
1 pundelis svogūnų laiškų
1 šaukštas pomidorų padažo
1 šaukštas majonezo
pagal skonį pipirų
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal skonį paprikos miltelių
pagal skonį krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Dešrą, pomidorus, svogūnų laiškus supjaustyti ir sudėti į dubenį.
2.
Sutarkuoti sūrį, susmulkinti krapus, suberti į dubenį su supjaustytais ingredientais. Įspausti česnako, įberti prieskonius, įdėti majonezo, pomidorų padažo, įmušti kiaušinius ir viską gerai išmaišyti.
3.
Masę sudėti ant batono riekelių.
4.
Sumuštinius kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje iki kol gražiai apkeps.