INGREDIENTAI: 1 kilogramas vištienos krūtinėlės
1 vienetas žiedinių kopūstų
1 vienetas cukinijų (mažos, žalios)
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
50 gramų sviesto
50 mililitrų grietinėlės (nebūtina)
1 pundelis krapų (smulkintų)
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
2 šaukšteliai džiovintų žolelių mišinio
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos krūtinėles padaliname į 4 dalis. Pabarstome druska, pipirais, žolelėmis.
2.
Svogūną ir česnaką nulupame ir supjaustome smulkiais gabaliukais, cukiniją griežinėliais, o žiedinį kopūstą išskirstome žiedais.
3.
Daržoves sumaišome dubenyje, pagardiname druska, pipirais.
4.
Iš kepimo popieriaus formuojame vokelius. Dedame krūtinėlę, ant jos krauname daržoves, dedame po gabalėlį sviesto. Vokelius susukame.
5.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 min.
6.
Iškepusius kepsnelius pabarstome smulkintais krapais. Apšlakstome grietinėle.