INGREDIENTAI: 400 gramų vištienos krūtinėlės
400 gramų konservuotų ananasų (mažos skardinės)
1 vienetas morkų
1 vienetas raudonosios paprikos
50 gramų pomidorų pastos (arba pomidorų padažo)
3 šaukštai krakmolo (galima ir nedėti)
4 vienetai česnako
šiek tiek aitriosios paprikos miltelių
šiek tiek saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį sojos padažo
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustome nedideliais kubeliais, pabarstome aitriąją ir saldžiąja paprika, apvoliojame krakmole (jeigu naudojame) ir pakepame iki gražios rusvos spalvos.
2.
Į keptuvę su vištiena sudedame stambiai tarkuotas arba smulkiai supjaustytas morkas, kubeliais supjaustytą papriką, smulkiai sukapotus česnakus ir viską porą minučių pakepiname. Įpilame šiek tiek vandens ir uždengę patroškiname apie 15 minučių.
3.
Sudedame kubeliais supjaustytus ananasų gabaliukus (jei nenorite labai saldžiai, dėkite ne visą, o pusę indelio anansasų) ir dar truputį patroškiname.
4.
Supilame visas sultis, likusias nuo konservuotų ananasų, sudedame pomidorų pastą, sojos padažą išmaišome ir paragaujame, ar skonis patinka. Jeigu kažko norisi daugiau, dar įdedame.
5.
Patiekiame su ryžiais.