INGREDIENTAI: 700 g maskarpone varške(aš turėjau 450 g ricotta ir maskarponės 250 g)
200 g razinų
1 citrinos žievelė
5 šaukštai miltų
3 valgomi šaukštai cukraus
6 kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
20-30 g sviesto
Džiuvesėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišykite sutrintą citrinos žievelę. Po to įmaišykite varškę ir miltus. Razinas sumaišykite su šaukštu miltų. Razinas įmaišykite į tešlą. Kepimo formą ištepkite sviestu ir apibarstykite džiūvėsėliais. Į kepimo formą sudėkite pyrago masę. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 60 minučių. Galima iškepusį pyragą ištepti tirpintu šokoladu ir apibarstyti cukrumi.