INGREDIENTAI: 4 vienetai burokėlių (virtų)
200 gramų silkių filė
3 vienetai raugintų agurkų (arba marinuotų)
2 vienetai bulvių (virtų)
1 vienetas svogūnų
1 pundelis krapų
4 šaukštai jogurto, natūralaus
1.5 šaukštelio dižono garstyčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius, agurkus ir bulves supjaustyti kubeliais, silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais, svogūną ir krapus susmulkinti. Suberti į dubenį.
2.
Į dubenį su ingredientais dėti jogurto, garstyčių, įberti druskos, pipirų ir išmaišyti.
3.
Specialų žiedą salotų sluoksniavimui (tinka ir nusegamas pyrago formos žiedas apie 18 cm skersmens) apsukti maistine plėvele, kad neprilptų salotos. Padėti ant lėkštės, kurioje norite formuoti salotas. Į paruoštą žiedą sudėti paruoštas salotas, švelniai paspausti. Prieš tiekiant, žiedą nuimti.