INGREDIENTAI: 600 gramų jautienos antrekoto (sausai brandinto)
1 vienetas brokolių
4 skiltelės česnako
1 vienetas rozmarinų šakelių
šiek tiek aliejaus
šiek tiek sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Gerai įkaitinti keptuvę su alyvuogių aliejumi. Dėti mėsą ir kepti apie 5 min vieną pusę. Apversti mėsą ir į keptuvę įdėti truputį sviesto, 2 skilteles česnako ir rozmarino šakelę. Vėl kepti apie 5 min., pašlakstyti mėsą skysčiu iš keptuvės. Mėsą iš keptuvės suvynioti į foliją ir palikti pailsėti. Mėsą, prieš patiekiant, pabarstyti druska ir pipirais.
2.
Brokolį sutarkuoti.
3.
Keptuvėje išlydyti truputį sviesto, dėti 2 skilteles česnako ir suberti tarkuotą brokolį, pabarstyti druska ir pipirais, kepti apie 3 min.
4.
Mėsą patiekti su brokolių koše.