INGREDIENTAI: 200 gramų kreminės varškės (pirktinės arba pačių pasigamintos)
3 vienetai marinuotų agurkų (arba raugintų, nedidelių)
1 pundelis krapų
1 pundelis svogūnų laiškų
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Krapus ir svogūnų laiškus smulkiai sukapoti.
2.
Marinuotus agurkėlius supjaustyti mažais gabalėliais.
3.
Varškę sutrinti šakute drauge su išspaustu česnaku. Sudėti smulkintus žalumynus ir agurkėlius. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais. Gerai išmaišyti.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
•
Jei norisi skystesnio padažo, galima įdėti lydyto sviesto arba įpilti šiek tiek grietinėlės.