INGREDIENTAI: 400 gramų konservuotų avinžirnių (apytikriai, 1 skardinės)
2 vienetai burokėlių (virtų arba keptų)
2 vienetai raugintų agurkų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morką sutarkuojame, svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais.
2.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus. Pakepiname daržoves. Atvėsiname.
3.
Burokėlius nulupame. Agurkus ir burokėlius supjaustome kubeliais. Nuo avinžirnių nupilame skystį.
4.
Sumaišome visas daržoves ir avinžirnius. Pagardiname druska, pipirais. Apšlakstome mišrainę likusiu aliejumi. Skanaujame.