INGREDIENTAI: 350 mililitrų pieno
225 gramai kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas aliejaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės aromato
pagal skonį apelsino žievelės (tarkuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušame kiaušinius, supilame pieną, aliejų ir gerai išplakame, įtarkuojame apelsino žievelės.
2.
Į kitą dubenėlį suberiame miltus, kepimo miltelius, cukrų ir druską ir išmaišome.
3.
Į dubenį su išplaktais kiaušiniais supilame miltų mišinį ir gerai išmaišome. Įlašiname vanilės aromato ir vėl gerai išmaišome.
4.
Kepti įkaitintoje sausoje keptuvėje, kai pasirodo burbuliukai, blynelį apverčiame. Kepame iki kol gražiai paskrunda.