INGREDIENTAI: 300 mililitrų sultinio
100 gramų šoninė (kiaulienos)
120 gramų kvietiniai makaronai
1 vienetas kiaušinių (marinuoto sojos padaže)
50 gramų špinatų
40 gramų bambukų ūglių
20 gramų sojos padažo (saldaus)
15 gramų sojos padažo
10 gramų česnakų aliejus
10 gramų čili aliejus
10 gramų degintų česnakų aliejus
pagal skonį svogūnų laiškų
JAPONIŠKOS RAMEN SRIUBOS PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustome šoninę gabalėliais, apskrudiname ir aptepame saldžios sojos padažu.
2.
Į serviravimo lėkštę pilame sojos padažą, česnakų aliejų, išmaišome. Išverdame šviežius kvietinius makaronus.
3.
Pradedame formuoti rameną: supilame sultinį, dedame virtus makaronus, blanširuotus špinatus, bambukų ūglius, šoninę, sojoje marinuotą kiaušinį. Papuošiame svogūnų laiškais ir degintų česnakų bei čili aliejais.